PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
REGIO ZONDAG

REGIO ZONDAG
Regiozondag 23 juni 2024 in Makkum.
Zondag 23 juni is er geen kerkdienst in onze eigen kerken maar hebben we met de hele regio Makkum, waar wij als gemeenten bij horen, een dienst in de Protestantse kerk het Anker, Buren 17 in Makkum.
De kerkdienst begint om 9.30 uur. De voorgangers zijn ds. Arnold Vriend van Workum en ds. Marco Roepers van Achlum-Hitzum. Organist en pianist is Bob Pruiksma.

Het thema van de dienst is "Een rivier van hoop". Tijdens de dienst is er kindernevendienst en voor de allerkleinsten is er een oppasdienst aanwezig.
Na de dienst zijn er workshops die door de gemeenten uit de regio verzorgd worden. 

De volgende workshops zijn er:
Volksdansen
Collage maken of schilderen rond het thema Rivieren van hoop.
Bijbelse pubquiz
Lezing over de heilige Antonius en andere stemmen uit de stilte.
Het diaconale Moldaviëproject en Moldavische hapjes maken.
Lezing over de geschiedenis van It Heidenskip.
Een kinderactiviteit
Zuster Dorothea vertelt over haar werk als pastoraal werkster in de Titus Brandsmaparochie te Bolsward-Makkum-Witmarsum-Workum.

Na de workshops is er een maaltijd. De aanwezigen dienen zelf hun brood mee te nemen. Voor soep, koffie, thee, melk en karnemelk wordt gezorgd.
Ook vragen we mensen iets mee te nemen voor de koffie na de dienst. We denken daarbij aan (zelfgebakken) koek, cake. Graag thuis al in stukjes snijden.
We hopen op een mooie opkomst en een goed gevulde kerk waarbij de leden van de verschillende gemeenten in de regio elkaar kunnen ontmoeten op deze feestelijke dag.


 
terug
 
 
 

Eredienst Trijeris Ien
datum en tijdstip 16-06-2024 om 09.30 uur Pingjum
meer details

Eredienst Trijeris Ien
datum en tijdstip 23-06-2024 om 09.30 Het Anker in Makkum
Regio zondag
De  dienst is in de Protestantse kerk het Anker, Buren 17 in Makkum.
De kerkdienst begint om 9.30 uur. De voorgangers zijn ds. Arnold Vriend van Workum en ds. Marco Roepers van Achlum-Hitzum. Organist en pianist is Bob Pruiksma. Het thema van de dienst is "Een rivier van hoop". Tijdens de dienst is er kindernevendienst en voor de allerkleinsten is er een oppasdienst aanwezig.


 meer details

 
Zwaan kleef aan

meer
 
REGIO ZONDAG

meer
 
Kennismaken met Klooster Westerhûs - Nijkleaster

meer
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.