PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
Zondag 23 maart

Zondag 23 maart


Bijbel Basics voor thuis
De komende weken gaat het leven allemaal net even anders dan we gewend zijn. Maar gelukkig kun je nog steeds mooie momenten hebben rond de Bijbel, gewoon thuis aan de keukentafel.

Daarom bieden we het Bijbel Basics materiaal voor de komende zondagen ook in aangepaste vorm aan, zodat je thuis samen met je kinderen kunt toeleven naar Pasen.

Je kunt het materiaal voor thuis gratis downloaden. En kent u nog meer ouders die op zoek zijn naar manieren om in het gezin aan de slag te gaan met de Bijbel? Wijs hen op de mogelijkheid zich gratis aan te melden via debijbel.nl/bijbelbasics!Programma | zondag 5 april 2020

Palm zondag ''Wie is die man?


/uploads/klant207/files/zondag 5 april.pdf
https://www.debijbel.nl/api/download.php?l=https://stat.debijbel.nl/2020/03/5e68b87b477cc.hij-klimt-met-je-mee-met-zang.mp3

https://www.debijbel.nl/bijbelbasics/programmas/129


 
terug
 
 
 

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 09-04-2020 om 14:30 uur Aylvastate
Aylva State Kerkdienst is digitaalmeer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19:30 uur Hoekstien
Kerkdienst is digitaalmeer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 10-04-2020 om 10:30 uur koepel
Koepel Kerkdienst is digitaalmeer details

 
Klokken liede as treast foar de mienskip

It binne ûnrêstige tiden, we wolle as tsjerke treast jaan. Minsken kinne net komme, dus komme we nei de minsken. We liede de klokken op 18, 25 maart en 1 april as stipe foar iensume minsken, mar ek foar de soarchferlieners, dus foar de mienskip. We wolle sjen litte dat we achter de minsken steane en ek treast jaan."
 
Paasontbijt

HELAAS, HET PAASONBIJT GAAT NIET DOOR meer
 
Paasproject kindernevendienst

 Volg het vervolg van de kindernevendienst door te klikken op het menu “kindernevendienst verhalen in een bijzondere tijd  meer
 
Spaardoosje

De spaardoosjes voor het 40dagentijdsproject worden, i.v.m. de uitbraak van het coronavirus, niet opgehaald!

De ZWO-commissie vraagt of u uw opgespaarde bijdrage over wilt maken op de rekening van de ZWO-commissie Witmarsum-Pingjum-Zurich: NL91 RABO 0119 3057 98, (inzake ZWO). We rekenen op uw begrip hiervoor en u wordt alvast bedankt voor uw bijdrage.
  meer
 
40 dagentijd

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.