PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
kerkdeurnieuwsbrief

Efter sletten doarren
kerkdeurnieuwsbrief
Beste gemeenteleden,

Ook op zondag 5 april zal er geen kerkdienst in onze gemeente zijn.

Zoals u waarschijnlijk ook begrepen hebt, heeft de regering alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Daarom zullen alle kerkdiensten tot en met Pinksteren (31 mei) niet doorgaan. Helaas vallen daar ook de Paasmorgendienst en het Paasontbijt onder.
Het is erg jammer om deze feesten niet met elkaar te vieren, maar we zijn met dezelfde Heer verbonden en zo dus ook met elkaar. Laten we goed voor elkaar en voor onszelf zorgen. Ook dat bindt ons.

Laten we hopen en bidden, dat de verspreiding van het virus door al deze maatregelen zo wordt beperkt, dat de ziekenhuizen de patiënten, die extra zorg nodig hebben, kunnen helpen; en het liefst ook alle mensen, van wie de behandeling nu is opgeschort. Want dat is voor hen juist heel belangrijk!
Samen gaat het lukken!

Ook in de komende weken zal ik vooral telefonisch "op bezoek" gaan. Wilt u ook telefonisch contact met elkaar houden? Dan voeden we de beleving, dat we samen één geloofsgemeenschap zijn.

Ook dit weekend verschijnt er geen nieuwsbrief. Maar dit zijn de laatste berichten:

Mevr. K. Stellingwerf, Witmarsum, wordt verzorgd in Ielânen, De Stinzen, kr.1

Kerkdiensten op televisie.
In Friesland verzorgt Omrop Fryslân elke zondag waarop de kerken gesloten zijn, om 10.00 uur een kerkdienst vanuit de Martinikerk te Franeker.
Volgens de berichten zendt Omrop Fryslân op Goede Vrijdag de Mattheüspassion in het Frysk uit. Maar eerlijk gezegd heb ik dat nog niet gevonden op de website van Omrop Fryslân.
NPO.2  zendt ’s zondags om 9.20 uur een kerkdienst uit met ds. René de Reuver.
Kijk voor online diensten ook eens op  kerkelijke websites zoals: www.kerkomroep.nl of www.kerkdienstgemist.nl of www.YouTube.com.

Alfêst in goeie snein tawinske!
ds.PeterWattèl
terug
 
 
 

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 09-04-2020 om 14:30 uur Aylvastate
Aylva State Kerkdienst is digitaalmeer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19:30 uur Hoekstien
Kerkdienst is digitaalmeer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 10-04-2020 om 10:30 uur koepel
Koepel Kerkdienst is digitaalmeer details

 
Klokken liede as treast foar de mienskip

It binne ûnrêstige tiden, we wolle as tsjerke treast jaan. Minsken kinne net komme, dus komme we nei de minsken. We liede de klokken op 18, 25 maart en 1 april as stipe foar iensume minsken, mar ek foar de soarchferlieners, dus foar de mienskip. We wolle sjen litte dat we achter de minsken steane en ek treast jaan."
 
Paasontbijt

HELAAS, HET PAASONBIJT GAAT NIET DOOR meer
 
Paasproject kindernevendienst

 Volg het vervolg van de kindernevendienst door te klikken op het menu “kindernevendienst verhalen in een bijzondere tijd  meer
 
Spaardoosje

De spaardoosjes voor het 40dagentijdsproject worden, i.v.m. de uitbraak van het coronavirus, niet opgehaald!

De ZWO-commissie vraagt of u uw opgespaarde bijdrage over wilt maken op de rekening van de ZWO-commissie Witmarsum-Pingjum-Zurich: NL91 RABO 0119 3057 98, (inzake ZWO). We rekenen op uw begrip hiervoor en u wordt alvast bedankt voor uw bijdrage.
  meer
 
40 dagentijd

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.