PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
kerkomroep

kerkomroep

 KERKENRAAD:
Informatie over kerkomroep!
Kerkomroep is het distributieplatform voor audio- en videostreaming via sIKN.

sIKN is een stichting, opgericht door en voor de kerken in 2001. Het doel van de stichting is het beschikbaar maken van een goed en stabiel kerktelefonienetwerk en het zo laag als mogelijk houden van de kosten zonder daarbij de kwaliteit en stabiliteit uit het oog te verliezen.

Op deze website van kerkomroep kunnen kerken de dienst of viering voor mensen thuis beschikbaar maken zodat men live of achteraf de kerkdienst kan meebeleven. 
Met name voor mensen op zakenreis, ouderen, jonge ouders, zorginstellingen gemeente leden op vakantie. en die op een andere wijze  niet in de kerk aanwezig kunnen zijn, toch betrokken blijven bij de eigen gemeenschap.

De kerkenraad onderzoekt of wij deze dienst ook kunnen aanbieden.
Niet alleen tijdens de huidige pandemie maar zeker ook daarna is dit een stukje waardevol pastoraat

Het meebeleven van kerkdiensten  kan via pc, tablet en als die niet aanwezig zijn ook met behulp van een luisterkastje. Ook zonder internet aansluiting is luisteren en terugluisteren mogelijk.

De kerkenraad onderzoekt of en hoe we de diensten aan kunnen bieden in beide kerken en dan nog alleen luisteren of ook luisteren en kijken.
Technisch is dit te realiseren. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. 
 
Als u vind dat de pastorale zorg van onze gemeente wordt verrijkt met het aanbieden van deze dienst en in welke vorm laat het ons weten. Uw mening is belangrijk .

Misschien zijn er gemeenteleden die hierin mee willen denken dan horen we dat graag. Het instellen van mediateam is dan mogelijk. Uw reactie graag naar de scriba van de kerkenraad siem1940@ziggo.nl


 
terug
 
 
 

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 29-11-2020
meer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 06-12-2020 om 09:30 uur Hoekstien
Hoekstienmeer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 13-12-2020 om 09:30 uur Hoekstien
Hoekstienmeer details

 
NIET ALLEEN

Steeds meer mensen worden getroffen door de gevolgen van het coronavirus (COVID-19). Door de verspreiding van het virus komen veel initiatieven los bij lokale kerken en (christelijke) maatschappelijke organisaties.

De komende tijd zullen veel mensen onze hulp nodig hebben.

Met #Nietalleen verbinden we de talloze lokale hulpinitiatieven aan hulpvragers en aan elkaar. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij jou in de buurt. Zo helpen we elkaar in deze bijzondere tijd, want je bent #Nietalleen.

Lees www.nietalleen.nl

 
 
kerkomroep

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.